Lego 850503 Gömb Karácsonyfadísz Bontatlan, Új!!! - Jelenlegi ára: 1 880 Ft

2018. november 21., szerda

Lego 850503 Christmas Tree Ornament (Karácsonyfadísz),  GYÁRI, BONTATLAN, ÚJ!!!  
A NYOMTATOTT LEGO KATALÓGUSBAN NEM TALÁLHATÓ, EGYEDI MEGJELENÉSŰ DARAB!!!
ÉRDEKESSÉGET KERESŐKNEK KIMONDOTTAN AJÁNLOM!
Exkluzív kiadású kiegészítő, magánszemélytől, gyűjtőtől eladó, akár hétvégén is átvehető.  
Ha már "mindenféle legója megvan" és nem akar szokványos készletet ajándékba adni, akkor ez kitűnő választás a meglepetésre!
 A gömb átmérője 7, 5 cm, amely tartalmaz egy kerek legóelemet, amire rárakhatunk egy vagy két figurát is, a fellógatásra szolgáló legómintás és aranyszegélyes szalag pedig 2cm széles. Az anyaga ugyanaz a strapabíró átlátszó plexi, amiből a legóablakok, átlászó elemek készülnek.
A dísz belsejébe bármit rá lehet illeszteni a kerek, legófeliratos elemre, pl. a kedvenc legófigurákat, mintás legócsempét vagy saját kreálmányt.  Ha viszont kivesszük belőle (lásd a képeken), a megnövekedett helyre egy relatíve kisméretű, de értékes ajándék is belefér, óra, ékszer, könyvutalvány vagy akár egy autó-motor slusszkulcs : )
 Témájából adódóan bármely korosztály ajándéka lehet, amely nem feltétlenül kell, hogy a Karácsonyfára kerüljön, dekoratív kiegészítője lehet egy csomagdísznek vagy egy asztali kompozíciónak, de még a Mikuláscsomagon is jól mutat.
A karácsonyi fílinget fokozza a hangulatos megjelenése, a szép, gyárilag megkötött masni, amit egyébként nem kell kioldani a gömb szétnyitásához, illetve a gömb felső részén található hópehely minta.
Tisztelt Vásárló!
  
A személyes átvétel Budapesten az Örs Vezér téren és a Keresztúri úton (X. ker. ), ill. Szigetszentmiklóson (Leshegyi út) lehetséges.  DE!!!  A személyes átvételt csak abban az esetben tudom Önnek biztosítani,  ha a vásárlásának összértéke eléri (vagy majdnem eléri) a 4000 Ft-ot, megértését köszönöm 
Postai úton is tud Tőlem vásárolni, erről bővebben a szállítási feltételeknél olvashat 
Ha bármilyen egyéb kérdése van, kérem írjon, amint tudok válaszolok.
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet,  kérem nézze meg a többit is legalul a többoldalas galériában, biztosan talál még érdekeset az Ön számára , üdvözlettel:
EXTRALEGO 

Jelenlegi ára: 1 880 Ft
Az aukció vége: 2018-12-12 00:44 .

0 megjegyzés: