IKEA garnítúra: kinyitható kanapé és két fotel - Jelenlegi ára: 150 000 Ft

2019. március 1., péntek

Eladó teljes IKEA gartnitúra, használt, de ennek ellenére szép esztétikai és teljesen használható állapotban. 1 db (talán Ektorp? vagy Holmsund) kihajtható (kétszemélyes ággyá alakítható) ágyneműtartós sarokgarnitúra és 2 db Ektorp nagyon vastag párnákkal rendelkező, kényelmes fotel, mosható, cserélhető huzattal.
Passzolnak egymáshoz, a kanapé sötétbarna a fotelek drapp színűek. Napi használatból esnek ki, költözés miatt szeretnénk eladni.  Nagyon praktikus és kényelmes darabok,  a kanapé pillanatok alatt kényelmes ággyá alakítható, így a nappali hálószobává válik. Az ülőrész alatti tágas tároló könnyen hozzáférhető és elférnek benne az ágyneműk, a párnák és a kedvenc könyveid is.  A kanapéhoz jár 6 db díszpárna, szintén levehető és mosható huzattal. Új ára több mint 350e Ft volt, most töredékért az tied lehet.
Az átvétel csak személyesen oldható meg és az elszállításról is a vevőnek kell gondoskodnia. Az első emeleten van (liftes házban), de a kanapé méretei miatt csak a lépcsőn lehet levinni, ill. valószínűleg ezt szét is kellene szerelni legalább két darabba. Ennek biztosítása is a vásárló feladata lenne. Kérem ezeket vedd figyelembe a vásárlás előtt! Átvenni a XII. kerületben, Svábhegyen lehet.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, inkább kérdezz licit előtt, az esetleges félreértések elkerülése végett!

Jelenlegi ára: 150 000 Ft
Az aukció vége: 2019-03-07 21:34 .

0 megjegyzés: