TROTEC TTK 70 E komfort párátlanító, páramentesítő - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

2020. augusztus 26., szerda

Eladásra kínáljuk ezt a 4 éve vásárolt, de mindössze másfél évig használt német gyártmányú, újszerű állapotban lévő, és tökéletesen működő párátlanító készülékünket.
Panellakásunkban a műanyag nyílászárók beszerelése okozott problémát, ezért volt szükség a készülék használatára, amely tökéletes megoldást nyújtott. Családi házba költözésünk óta viszont mindössze pár alkalommal volt szükség rá, így okafogyottá vált nálunk a használata.
A gép működését bemutató videó itt tekinthető meg: https: //www. youtube. com/watch? v=WLRTeCvQIZo
A használati útmutató pedig itt (egy picit továbbfejlesztett típusé): https: //gr. trotec. com/fileadmin/downloads/Entfeuchtung/TTK29E-51E-70E/TRT-BA-TTK29E-TTK70E-TC-001-HU. pdf
A készülék rettentő könnyen használható, a páramentesítő automatikájának köszönhetően az elérni kívánt relatív páratartalom 35% - 95% között állítható be: az 1-es szám a 90%-ot, a 7-es 30%-ot jelöli, a két érték között a számok 10%-os mértékű lépéseket jelentenek. Egy lakás ideális páratartalma 55-60% között mozog, amely értéken a penész nem telepszik meg.
Amint a páramentesítő eléri a kívánt célértéket, a kompresszor önműködően lekapcsol, és a ventilátor fut tovább. A célérték újbóli meghaladása esetén a készülék újra bekapcsol.
A párátlanító könnyen hozzáférhető levegőszűrővel rendelkezik, melynek nagyon egyszerű a tisztítása. Ez kiszűri a levegőben szálló port, így megelőzi a baktériumok elszaporodását.
A készülék teljesítménye 480 W, 2, 3 literes víztartálya van, és párátlanító teljesítménye 20 liter/nap.
További hasznos jellemzője:
• a levegőkeringető leolvasztóautomatika,
• a külső kondenzvíz csatlakozási és elvezetési lehetőség,
• a beállítható fújás irány,
• a telítettségjelzés tele víztartály esetén, továbbá ehhez kapcsolódóan
• a túlfolyás elleni védelem, automata lekapcsolással.
A TROTEC TTK 70 E típusú készülékünket négy éve 75. 000. - Ft-ért vásároltuk, és még ma is 68. 000. - Ft-ért vásárolható meg interneten, újonnan. Ehhez képest fél árnál is kedvezőbben kínáljuk eladásra.
Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-27 02:34 .

0 megjegyzés: