Bébé Jou thermo prémium minőségű Babakád + Bébé Jou Kádállvány, újszerű! Új ára 29 eFt !!! - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

2020. szeptember 25., péntek

Ezen az aukción ezt az újszerű, tökéletes, hibátlan állványos fürdető kádat tudod megvásárolni jelenleg nagyon kedvező áron, saját márkás állvánnyal együtt.
 
Thermo babakád Egyedülálló Bébé-Jou thermo prémium minőségű babakád.
 
 
Bébé Jou thermo Babakád + Bébé Jou Kádállvány - Bagoly - zöld leírása 
Jellemzői:
- Állvány magassága: 98-103 cm
- Vízhőmérő
- Csúszásmentes
- Ergonomikus kialakítás
- Kád mérete kb.: 84 x 40 x 32 cm
A thermo babakád belseje ergonomikusan lett kialakítva és csúszásmentes szélekkel van ellátva, amely kellő biztonságot ad az ülő gyermekednek.
A babakád szélei le vannak kerekítve, így gyermeked nyugodtan nekitámaszkodhat.
A thermo babakád beépített vízhőmérővel és sampon-, illetve szappan adagoló tároló hellyel van ellátva. A vízhőmérő egy mozdulattal ki és visszahelyezhető. Könnyen tisztán tartható.
 
A hőmérő tartója a kis kád vízleeresztője is egyben, mely szintén könnyed felfelé megemelő mozdulattal kihúzható. A víz nem ereszt, csak felnőtt tudja leereszteni, a gyermek ha hozzá is ér ehhez a műanyag részhez, nem tudja megmozdítani, kimozdítani a helyéről. Biztonságos minden darabja a kádnak.
 
A kád oldalán külön tároló felület, valamint törölközőtartó lett kialakítva. A fürdetéshez előre minden szükséges darabot azonnal a kezed alá tudsz helyezni. Bébé-jou babakád állvánnyal még kényelmesebbé teszi a fürdetést. Nagyszülőkhöz utazva az állványt nem kell magatokkal vinnetek, mert a thermo babakádnak önmagában, állvány nélkül is a lábacskái csúszásmentes borítással vannak ellátva, így akár asztalra helyezve is biztonságosan fürdetheted gyermeked. Az állvány könnyed mozdulattal összezárható, a fürdetés végeztével kis helyen tárolható.
 
Ezt a kádat ha beírod a keresőbe, állvánnyal együtt kompletten, jelenleg új áron 28. 990 Ft-ért tudod megvásárolni. Ezt a kádat egy gyermekkel mindösszesen 4 hónapig használtuk, megkímélt, karc, kopás mentes, tökéletes állapotban, újszerű. Dohányfüst és állatmentes otthonból. Személyesen elvihető Maklárról egeztetett időpontban minden nap, Egerből hétfőtől-csütörtökig 7. 45-16 óra között, pénteken 8-13 óra között a belvárosból.
 
Mérete miatt csomagolni, postázni nem igazán tudom. Amennyiben mégis postázva szeretnéd, írj üzenetet és pontosan utánajárok, hogy melyek a szállítás paraméterei. Minden kérdésedre szívesen válaszolok.
 
A BébéJou babakád tartó állványban egyszerre találod meg a tökéletes biztonságot és kényelmet. BébéJou babakádhoz használható. A kádállványban beépített szappantartó és a törölközőnek praktikusan kialakított rés található. Ennek a kialakításnak köszönhetően mindig lesz hely a törülközőnek és a szappannak kézközelben, így nem kell elmozdulnod egyetlen pillanatra sem babád mellől.
 
Állvány színe: fehér.
Magasság kb. 98-103 cm,
Mélység kb. 41 cm,
Hosszúság kb. 57 cm
Az állvány egyszerűen összecsukható. Kevés helyet foglal
Anyag: Fém és műanyag.
Az aukció nyertese minden információt megtalál itt a terméklapon és a vevőnek szánt automata üzenetben, amit a TeszVesz, ill. Vatera küld ki vásárlás után. Köszönöm, hogy benéztél.
Kellemes nézelődést, jó licitálást!
(Raiffeisen bankos vagyok. Azonos bankban történő személyes befizetéssel az utalás ingyenes. )


Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2020-09-26 01:41 .

0 megjegyzés: