Fekete Harlekin/Dr. Devon és a szerelem/Az emlékek őrzője - Jelenlegi ára: 1 790 Ft

2021. november 1., hétfő


Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Fekete Harlekin
Tamara McKinley
Az ausztráliai Bellbird-birtok tulajdonosa, Miriam Strong hetvenötödik születésnapját készül megünnepelni a családtagok társaságában. A jubileumi összejövetelt azonban beárnyékolja az a nyomasztó felfedezés, hogy az idős asszony nyilvánvaló bizonyítékra bukkan évtizedekkel korábban eltulajdonított örökségével kapcsolatban. Miriam Strong tudja, hogy ismét szembe kell néznie egy letűnt kor fájdalmas emlékeivel.
Alan Titchmarsh: Dr. Devon és a szerelem
Dr. Christopher Devon egy Anna királynő korában épült vidéki kastély büszke tulajdonosa. A hatalmas kert rengeteg munkával és ugyanannyi örömmel jár, a férfi életéből mégis hiányzik valami, pontosabban valaki, akivel megoszthatná mindennapjait. Csakhogy egy magányos orvos számára nem is olyan egyszerű feladat a társkeresés. Míg a lánya jobbnál jobb ötletekkel áll elő, a barátai, Tiger és Gary saját szívzűrjeikkel vannak elfoglalva.
Kim Edwards
Az emlékek őrzője
A történet egy téli éjszakán kezdődik 1964-ben, amikor a tomboló hóvihar arra kényszeríti dr. David Henryt, hogy maga segítse világra születendő gyermekét. Felesége egy tökéletesen egészséges kisfiúnak ad életet, majd pár percre rá, világra hoz még egy kisbabát… egy Down-kóros kislányt. Dr. David Henry meghozza azt a végzetes döntést, amely egész életében kísérteni fogja, s amely lassacskán tönkreteszi mindnyájuk életét: arra kéri a szülésnél segédkező Caroline nővért, hogy vigye el az újszülöttet egy intézetbe, ahol sérült gyermekeket gondoznak. A nő azonban képtelen ott hagyni a csecsemőt, eltűnik a városból és sajátjaként neveli fel a kislányt. A megtörtént eseményeken alapuló szívbemarkoló történetben Kim Edwards a bánat és a szeretet megfoghatatlan rejtélyeit, a pusztításra és gyógyításra egyaránt alkalmas igazság hatalmát boncolgatja.


Jelenlegi ára: 1 790 Ft
Az aukció vége: 2021-11-01 11:00 .

0 megjegyzés: